Tovább az eszköztárra

Önbeteljesítő Jóslatok Globálisan

ETFmustang
Megosztás, most...

Önbeteljesítő Jóslatok Globálisan az amerikai szakértők által összeállított indexben. Mivel a DGT-SPDR DJ Globális Titánok ETF alapot a Wall Street Journal újságírói állították össze. Ez szép és jó, mivel az egekben az árfolyam! Ez azt is jelentheti, hogy a befektetők igen is nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy egyes cégekről, vállalatokról miket írnak illetve milyen csoportba sorolják őket.
Tehát úgymond, ez az index tök jó, olyan téren ha valamely cég itt van és nevesítik, akkor az szárnyalni fog.
Olyan érdekessége van még eme ETF alapnak, hogy Amerikát leszámítva, japán, angol és francia cégek dominánsak. Csak némi gondolat az angolok már megtették a kilépés felé a lépéseket az EU-ból, és a franciáknál is felmerült ez a gondolat.
Talán nem is véletlen mivel Európa két kiemelkedő gazdaságáról írhatók.
-gondolat: és ezen országoknak vezényel a kisebb német gazdaság vezetői!? Na összességében igen erőteljes csúcson mozog az árfolyam, de  a résekre érdemes odafigyelni, mert akár figyelmeztető jelzések is jelenthetnek. Nem tudom mikor és miért, de ezek a rések egy igen intenzív beszakadásra hívják fel a figyelmünket a jövőre nézve. Ezen szavak és mondatók is azt bizonyíthatják, hogy nem a tényleges pénzügyi, gazdasági helyzetek a dominásak, hanem  a trend, a népszerűség és a vezető kommunikáció.


Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Osztalékfizető Cégek Letörése

Megosztás, most... Osztalékfizető Cégek Letörése, avagy a biztos pénzek elúszása. A heti DVY-iShares USA Magas Osztalékot Fizető cégek ETF alapjának árfolyamának alakulása remekül mutatja a helyzetet. Ami arról szól, hogy az estleges árfolyamcsökkenés (letörés) visszaveheti […]
Translation »