Olaszos Kormánydöntő Hangulatok

Megosztás, most...

Olaszos Kormánydöntő Hangulatok, uralkodnak az olaszoknál. Így nyugodtan leírhatjuk, hogy az olaszoknál is zajlik az élet, ja ott kiállnak a dolgok mellett.
A felsőház ma dönt arról, hogy mikor lehet a bizalmatlansági indítványról szavazni. Valószínűleg jövő hét kedden. Ha bukna a miniszterelnök, akkor ősszel jöhet az új választás. Ha nem, és a kormányból kilép a Liga, akkor a miniszterelnök mellett szavazó pártok kerülhetnek koalíciós partnerként a képbe. Ha nem sikerül azokkal megegyezni, akkor jöhetnek a választások.
Úgy látszik, hogy az egész világban divatossá vált a „chicken game” játék. Ez nem jó, pláne akkor, ha időben senki sem rántja el a kormányt. Ráadásul annak a választók innák meg a levét, akik bizonyos esetekben még most is ott tapsolnak a pálya szélén!forrás-erste
A heti EWI-iShares MSCI Olasz ETF alap árfolyamának alakulása valami reményt mutat. De ez lehet, hogy a támasznak köszönhető, mely feljebb rugdosta az árfolyamokat. Na de ha jól meggondoljuk, az olaszoknál is, mint nálunk van egy igen “diktatórikus” irány, amit természetesen az olaszok rossz szemmel néznek.
Na de vissza az EWI ETF alaphoz, ha ténylegesen tart és kedvezőek a koalíciós kitettségek, akkor tovább emelkedhet az ETF alap árfolyama a jelzett piros ellenállások vonaláig.
Ellenben, ha kifullad az emelkedés és kedvezőtlenül alakulnak az események az olaszoknál, akkor könnyen felkészülhetsz 1 esetleges letöréshez.
Abban biztos lehetsz, hogy az olasz emberek nem fogják hagyni…….


Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...
Címke , , , , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Szólj hozzá!

Hozzászólás

  Subscribe  
Visszajelzés