Olaszos EU Kérdőjelek

Megosztás, most...

Olaszos EU Kérdőjelek, mellett természetesen a BREXIT is jelen van.
A heti FEZ-SPDR EUROSTOXX 50 ETF alap hamarosan elér egy igen meghatározó ellenálláshoz. Na de, addig is a hírek: Az EU egyre hosszabb átmeneti időszakkal készül a Brexitre, már a 21 hónappal, 2021-ig tartó határidő hosszabbítást is elképzelhetőnek tartják annak érdekében, hogy elkerüljék a rendezetlen (hard) Brexitet.
A Fitch nem változtatott az EWI-olasz államadósság BBB besorolását, ugyanakkor a korábbi, stabil kilátást negatívra rontotta. A piacon már múlt héten is volt egy félelem attól, hogy a hitelminősítő ronthatja az olasz besorolást. A hitelminősítő a döntést a magas államadóssággal, a gyenge GDP növekedéssel és a még mindig gyenge banki eszköz minőséggel indokolta.forrás-erste
A heti FEZ ETF alap körüli hírek nem túl biztatóak, főleg a FIBO szint ráerősítésével. Ami annyit jelent, hogyha a 38,2%-os szint alatt marad az árfolyam, akkor további csökkenésekre készülhetsz fel. Aminek az esélye meg is van, mert már heti szinten kezd igen túlvetté válni az EU-s TOP 50 részvény árfolyamának alakulása.


Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Szólj hozzá!

Hozzászólás

  Subscribe  
Visszajelzés
Translate »
Tovább az eszköztárra