Olajos Kitörési Katarzisban

Megosztás, most...

Olajos Kitörési Katarzisban az egész energetikai szektor, ide értve az USO-ETF alapot is.
Miről is van szó:  drámai kezdettel indul az új hét a nyersolaj piacán, ahol a nemzetközi benchmark a Brent a legnagyobb kilövését-elmozdulását tapasztalta százalékban kifejezve, azóta mióta Szaddam Husszein megszállta Kuvaitot 1990-ben.
A határidős ügyletek majdnem 20%-kal növekedtek, mivel a kereskedelem tegnap este újraindult. A hétvégi Szaúd-Arábiai olajinfrastruktúrája elleni támadást követően, amely jelentős sokkot okozott a kínálati oldalon.
A kár nemcsak a Szaúdi-kibocsátása több mint 5 millió hordó/nap – eddigi legnagyobb jegyzett leállás egy esemény eredményeként és a globális termelés 1/20-a- de nyilvánvalóan attól is tartanak a befektetők, hogy ez nem az egyetlen és elszigetelt eset lesz. a jövőben. forrás-xtb (némi pontosítással)
A heti USO ETF alap is, igen drámaian kilőtt a kitörési szintek fölé. Amennyiben DRÁMAI változások nem történnek, akkor ez egy estleges visszateszteléssel tovább fog emelkedni.
Döntő szintek lehetnek a ferde és vízszintes ellenállások vonalai. De elsősorban a vízszintes vonal lehet a döntő faktor 14 dollár környékén. Amennyiben tovább lépünk, és miért ne lépnénk, akkor a legutóbbi csúcsok lehetnek a következő célárfolyamok.
Így megint 1 igen spekulatív, de egyben nyereséget ígérő befektetést hozhat a fekete arany árfolyamának alkulása, mind azonnali (spot), mind energetikai cégek tekintetében, és természetesen az energetikai ETF alapok is ide sorolandóak!Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply