Olajos a Nyersanyag ETF

Megosztás, most...

Olajos a NyersanyagalapOlajos a Nyersanyag ETF.
Olajos a nyersanyag ETF, ami annyit jelent, hogy olajjal és olaj származékokkal cirka 50%-kal túlsúlyos a DBC Nyersanyag ETF. Egyetlen kakukktojás van az olajok között, és ez nem más mint az arany. Akárhogyan is nézem a napi grafikont, erőteljes hasonlóságot vélek felfedezni a DBC és a eur/usd árfolyamok között.
Persze a gyengülő, vagy éppen erősödő eurónak köszönhető, hogy némiképp talpra álltak az olajos nyersanyagok és a nemesfémek is. Ez lehet az, hogy szép óvatosan hetek óta erősödésnek indult a DBC.
Ahogy a napi grafikonon is jól láthatód, egy jó kis rés van 21$ környékén. Amit természetesen idő kérdése, de be fog tölteni a kereskedés. De az idő, hogy mikor ez a nagy dilemma a tőzsde világában, mert előbb vagy utóbbi minden egyes kereskedőnek igaza lesz az árfolyam tekintetében.
Na de, itt most jelenleg vételi oldal erősebb jelzéseket mutat, és ha 18,7$ fölé tud kerülni a kurzus, akkor tovább is emelkedhet az ETF. Azonban a ferde zöld támasz figyelmeztető lehet, de segíthet  a stop szintek beállításában. Tehát összességében olajos a nyersanyag ETF alap emelkedésének záloga!

DBC-Nyersanyag ETF 2015.05.17. Napi


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply