Olajos a Nyersanyag ETF

ETFmustang
Megosztás, most...

Olajos a NyersanyagalapOlajos a Nyersanyag ETF.
Olajos a nyersanyag ETF, ami annyit jelent, hogy olajjal és olaj származékokkal cirka 50%-kal túlsúlyos a DBC Nyersanyag ETF. Egyetlen kakukktojás van az olajok között, és ez nem más mint az arany. Akárhogyan is nézem a napi grafikont, erőteljes hasonlóságot vélek felfedezni a DBC és a eur/usd árfolyamok között.
Persze a gyengülő, vagy éppen erősödő eurónak köszönhető, hogy némiképp talpra álltak az olajos nyersanyagok és a nemesfémek is. Ez lehet az, hogy szép óvatosan hetek óta erősödésnek indult a DBC.
Ahogy a napi grafikonon is jól láthatód, egy jó kis rés van 21$ környékén. Amit természetesen idő kérdése, de be fog tölteni a kereskedés. De az idő, hogy mikor ez a nagy dilemma a tőzsde világában, mert előbb vagy utóbbi minden egyes kereskedőnek igaza lesz az árfolyam tekintetében.
Na de, itt most jelenleg vételi oldal erősebb jelzéseket mutat, és ha 18,7$ fölé tud kerülni a kurzus, akkor tovább is emelkedhet az ETF. Azonban a ferde zöld támasz figyelmeztető lehet, de segíthet  a stop szintek beállításában. Tehát összességében olajos a nyersanyag ETF alap emelkedésének záloga!

DBC-Nyersanyag ETF 2015.05.17. Napi


Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Araszolgat az Euro Stoxx 50

Megosztás, most...Araszolgat az Euro Stoxx 50.Araszolgat az Euro Stoxx 50, de olyan intenzív áttörést nem lehet tapasztalni az ETF alapban felfelé. Annyit is jelenthet ez a mozgás, hogy araszolgat az Euro Stoxx 50 felfelé, hogy […]

Translation »