Tovább az eszköztárra

Olajnyomás Alatt a Világpiac

ETFmustang
Megosztás, most...

Olajnyomás Alatt a Világpiac, leginkább Amerikának köszönhetően. Az USA-ban működésben lévő fúróberendezés szám 747-re nőtt, ami újabb pozitív elmozdulást jelent immár 22. hete. Ez a leghosszabb periódus a fúróberendezés szám bővülésében az elmúlt három évtizedben.
A líbiai termelés is 2013 óta a legmagasabb értékét érheti el júliusban, ami akár 1 millió hordó/napot is lehet. forrás-erste Így nem is meglepő ha az USO-US WTI Olaj ETF alap heti grafikonja igen erőteljesen halad az újabb minimumok felé. a héten növekvő készletadatok látnak napvilágot, akkor meg is lehet a legutóbbi minimumok, mely spot szinten a 40 dollár környéki árfolyamokat jelentheti. Itt az USO ETF alapban pedig célárként meg lehet jelölni a 8 dolláros támaszt. Mely úgy néz ki, hogy tovább folytatódik a feltörekvő olajos országok kivéreztetése….avagy miért ilyen magas az amerikai kőolaj-termelések folyamatos növekedése? Szó mi szó, kőkemény lobbi és politika lehet a háttérben!


Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Átsúlyozott Kínai Részvények

Megosztás, most... Átsúlyozott Kínai Részvények, igaz ez még később fog mutatkozni az MCHI-iShares MSCI Kínai ETF alap árfolyamában. Na pontosan arról van szó, hogy a MSCI negyedik nekifutásra jóváhagyta, hogy a kínai „A” sorozatú részvények […]
Translation »