Olajban Fürdik az Egész Világ

Megosztás, most...

Olajban Fürdik az Egész Világ Olajban Fürdik az Egész Világ.
Olajban Fürdik az Egész Világ, amit nagyon jól szemléltet a képen kívül az USO-US WTI Olaj ETF alap heti grafikonja is. Lehetne össze-vissza találgatni, őszesküvés elméleteket gyártani, de a tény az tény, nagyon olcsó az olaj. Így ha jól megnézed ezt a heti grafikont, akkor jól lehet látni, hogy igen erős támaszt épített ki az USO ETF alap is.
Az elmúlt hetekben is ezt lehetett megfigyelni a napi kereskedés folyamán, hogy olyan 5 dollár környéki liftezéseket, mozgásokat produkált az olaj. Ezt jól mutatja a heti grafikon is. Tehát akkor lehet igazán nagyobb gyengülésre számítanod, ha a vízszintes zöld támasz alá kerülne az árfolyam. Amennyiben bátrabb vagy és még az esetleges kitörés előtt szándékodban áll beszállni az olajos bizniszbe.
Akkor ez a zöld támasz lehet akár a stopszint is. Mert technikailag, úgy néz ki a helyzet , hogy ez a szűkülő háromszög 80-90%-ban felfele kitörést szokott előjelezni. Az hogy mi is válthatja ki az olaj árfolyamának emelkedését, az lehet egy erősebb olajos nyilatkozat, bejelentés is. Ezt nagyon jól bizonyítja a múlt heti találgatások például a Szaúdiak részéről, hogy csökkentik, majd mégsem az olajkitermelés mennyiségé, meg sorolhatnám, amit szerintem te is tudsz pontosan.
Egy szó mint száz, technikai oldalról igen erőteljesen benne van egy erősebb emelkedés az olaj árfolyamában. A  ferde piros valamint a vízszintes ellenállások lehetnek a döntő szintek. Meg az a megfigyelt tény, hogy a rések idő kérdése és betöltésre kerülnek. Így olajban fürdik az egész világ, ami még nyereséget is hozhat számodra!

USO.US 2016.02.28. heti


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply