NFL Döntő Tényezők a Piacokon

Megosztás, most...

NFL Döntő Tényezők a Piacokon. Itt most az ACWI-Világindexet raktuk be tájékozódás terén. Rengeteg információ jelent már meg a Super Bowl indikátorról. Ennek alapvető feltevése, az hogy AFC csoportból származó csapat nyer, akkor medve piacra érdemes felkészülni, míg ha NFC csoport valamely tagja nyer akkor folytatódhat a bikapiac. Hétfő hajnalban Az AFC keleti csoportjába tartozó New England Patriots győzött, ami elvileg a medvepiac eljövetelét jelzi előre.
Bár lehet, hogy ennek amúgy sem tudományos erejét tovább rontja, hogy az idei volt az első Super Bowl mely a nézők nagy örömére hosszabbítással dőlt el, miután a Patriots 25 pontos hátrányból tért magához. Ezt ha megpróbáljuk a tőzsdére átvezetni, akkor egy rendkívül volatilis (mozgékony) év elé nézhetnek a részvénypiacokon. Melynek meg is van a valóságtartalma. Mivel igen nagy a politikai bizonytalanság, elsősorban Európában (Francia, Német, Holland választások), valamint Trump politikája hordoz igen magas kockázatot. forrás-erste
Nyugodtan le lehet írni, hogy a részvénypiacok fel vannak beszélve, és igen erőteljesen túl vannak húzva, leginkább az USA. Technikai oldalról szemlélve az ACWI-iShares MSCI Világindex ETF alap napi grafikonját, akkor egyre erősebb korrekciós jelzéseket lehet felismerni. Mely hirtelen fog érkezni és jó gyors is lehet.
A ferde zöld támasz letörése esetén, igen felgyorsulhatnak az eladási gondolatok és érzelmek. Tehát igen érdekes és mozgalmas 2017 elé nézhetünk, legyen szó bármely nagyobb meghatározó részvénypiacról.Fent említett dolgok igen erőteljesen befolyásolhatják a befektetési Unit-Linked biztosítási eszközalapokat, illetve a kialakított befektetési összetételeket. Tehát érdemes a fiókból elővenni a befektetési biztosítási szerződéseket!


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply