Német Letörési Szint

Megosztás, most...

Német Letörési SzintNémet Letörési Szint. 
Német Letörési Szint felé közeledik a heti EWG-iShares MSCI Németország ETF alap árfolyama. Ez azért is biztató jelenség, mert nagyon sokat mond technikailag, a német piaci megítélésről. Főleg úgy az indikátor szinte mostanság fordul vételi jelzésbe. Na de akkor, a célár egyenlőre a német letörési szint ferde zöld vonala. Amennyiben anno ezen szint főlé tud kerülni az árfolyam, akkor további vételekre számíthatsz.
De ha el sem ér ezt a szint és menet közben a hetek folyamán kifullad az emelkedés, akkor óvatosan, de lefele kell kacsingatni az otthagyott rést szintjei felé. Ebben az ETF alapban 54 német céget találhatsz, tehát kicsit bővebb, mint a DAX 30 vezető német index.
Érdekesség lehet az, hogy némileg a tartós fogyasztási szektorhoz tartózó vállalatok mutatnak némi 20%-os túlsúlyt, majd őket követik a pénzügyi és az egészségügyi cégek kitettsége. A top 5 cég a következő: Bayer, Daimler, Siemens, Allianz és a BASF vállalatok. Ezen öt cég közel 40%-ban súlyozza az EWG ETF alap teljesítményét. 

EWG.US 2015.10.11. heti


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply