Német Kitörési Lehetőség

Megosztás, most...

német kitörési lehetőségNémet Kitörési Lehetőség.
Német Kitörési Lehetőség felé tart a heti EWG-iShares MSCI Német ETF alap árfolyama. Szép és kecsegtető ez a technikai formáció. Nagy a valószínűsége, hogy a ferde piros ellenállásig meg is vehetik a német részvényeket.
Ez az ETF alap teljesen más mint mondjuk a DAX 30. Mivel itt az EWG ETF alapban 54 német cég papírjai vannak súlyozva. Ebből is természetesen a Top 5 a húzó vállalatok: Bayer, Daimler, Siemens, BASF és az Allianz. Ismerős és kedvelt részvények, de azért óvatosságra intenek némiképp. Mert azért tapasztaltuk, hogy ha eladói nyomás alakul ki, akkor itt is szépen kialakulnak csökkenések.
De egyenlőre heti szinten, német kitörési lehetőség felé tart az EWG ETF alap. Szektorálisan talán nem is meglepő, hogy a tartós fogyasztási és a pénzügyi szektorokba tartozó cégek vannak némiképp túlsúlyban, de kicsit lemaradva érkeznek az egészségügyi és a alapanyagos cégek papírjai. Na de, ha ténylegesen tart a heti kedvező vételi hangulat, akkor a ferde piros ellenállás egy igen meghatározó szintnek minősíthető mostanság.
Itt eldőlhet, hogy a német kitörési lehetőség megvalósításához mennyi erő van még a német papírokban. Tehát ezen szint közelében már érdemes lehet figyelni. Akkor lehet nagyobb gond, ha még ezt a szintet sem éri el az árfolyam, mert akkor nagy valószínűséggel lefordulás fog megvalósulni.

EWG.US 2015.08.11. heti


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply