Német Dízelbotrányok Kavalkádja

ETFmustang
Megosztás, most...

Német Dízelbotrányok Kavalkádja  van kibontakozóban, amit a heti EXS1-iShares DAX 30 Index ETF alap árfolyamán is érzékelhető. Pontosan arról van szó: hogy, a német szövetségi környezetvédelmi hivatal azt javasolja, hogy töröljék el a dízel üzemanyag adóelőnyét a benzinnel szemben.
Jelenleg literenként 18,4 cent a dízel adóelőnye. A hatóság számításai szerint éves szinten a dízel személyautók tulajdonosai összesen 3,5 milliárd eurós adókedvezményt kapnak.
Angela Merkel a szeptember végi választásokig 50 nagyvárosba fog ellátogatni kampánykörútja során. Szombaton a dortmundi rendezvényen bírálta a német autógyártókat, mivel szerinte azok a dízelbotrányon keresztül a német gazdaságot is veszélyeztették.
Ugyanakkor leszögezte, hogy a kiemelt fontosságú iparág a jövőben is minden szükséges állami segítséget meg fog kapni például a technológiaváltásokhoz. forrás-erste A heti grafikonon remekül hátható, hogy ez a piac már nem az a piac ami volt pár hónappal ezelőtt.
Amennyiben 104 euró alá csökken az árfolyam, ezáltal sérül a zöld támasz, akkor további csökkenések érkezhetnek. Megbízható emelkedésre csupán 108 euró felett számíthatsz. Egyenlőre erősebb a lefele mutató jelzések heti szinten.Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Brexites Angol Vámunió

Megosztás, most... Brexites Angol Vámunió lehetőségéről álmodoznak a britek. Pontosan arról lenne szó: hogy, Nagy-Britannia átmeneti időre, 1-2 éves távra szóló vámuniót szeretne elérni a Brexitet követően, amivel továbbra is hozzáférne az európai uniós piacokhoz. […]

Translation »