Német Bizonytalanság

Megosztás, most...

EWG NémetországNémet Bizonytalanság. 
Német Bizonytalanság mutatkozik az EWG – iShares MSCI Németországi ETF alapban. A német bizonytalanság jól láthatód a napi grafikonon. EWG ETF alapban 54 német vállalat súlyozott részvényeit találod.
Top 5 a következő: BAYN – Bayer 9,79%, DAI – Daimler 7,56%, BAS – BASF 7,24%, SIE – Siemens 6,87% és a ALV – Allianz 6,16%-os súllyal.
Top szektor a következő, mely közel 80%-ban súlyozza az EWG alap teljesítményét: Tartós fogyasztás 22,1%, Pénzügy 16,85%, Egészségügy 14.87%, Alapanyagok 13,91% és az Ipar 12,08%-ban. Így ezen top szektorok és a szektorokba tartozó cégek, mutatják dominánsan a német bizonytalanság fő okait.
Azaza technikai oldalról erőteljes oldalazást mutat az EWG alap, mely beszorult a sárga színnel jelzett sávba. Ez a sáv meghatározó lehet mind felfelé és lefelé egyaránt. Azaz ezen szintekből való kitörés és letörés határozhatja meg a további irányt az 54 német vállalat részvényét tömörítő EWG – iShares Német alapnak.
Egyenlőre a napi jelzés erőteljesen lefelé mutat, 29,5 $-os támasz lehet a döntő szint. Ezt a szintet letörve cirka 28 $-ig is lenyomhatják az árfolyamot, mely cirka 5-7%-os csökkenést hozhat. Felfelé is hasonló lehet a helyet a vízszintes piros vonalig. Így jól láthatód a Német bizonytalanság fő szempontjait!

EWG-iShares MSCI Németország 2015.05.12.


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply