Tovább az eszköztárra

Mozgalmas USD Napok

ETFmustang
Megosztás, most...

Mozgalmas USD Napok következnek. A heti UUP-USA Bika ETF alap árfolyamának alkulása is remekül mutatja.
Ami fontos: a héten Jerome Powell kongresszusi meghallgatása kerülhet a befektetők figyelmének a középpontjába, ugyanis szerdán, majd azt követően csütörtökön is megtartja szokásos féléves beszámolóját a monetáris politikáról.
A legérdekesebb része ennek az lehet, hogy miként reagál Powell a múlt pénteki rendkívül jó munkaerőpiaci adatokra, elhangzik-e esetleg valami arra utaló jel a szájából, hogy következő ülésén mégsem emelne kamatot a Fed. Amennyiben igen, az okozhat esést a részvénypiacon, illetve további dollárerősödést hozhat. Emellett makrofronton csütörtökön a júniusi inflációs adatokat érdemes figyelni, valamint előtte szerdán este a Fed legutóbbi ülésének jegyzőkönyve kerül publikálásra. forrás-erste
A heti UUP ETF alap árfolyamának mozgása jól mutatja, hogy van még erő az USA dollárban. Elég erős a valószínűsége annak, hogy a legutóbbi csúcsokig is elmehet az erősödés. Az USD erősödésének hatásait a FXVadász weboldalon is nyomon követheted, több devizapárt levadászva.
Na de, az UUP ETF alap közel 3 éves csúcsát is elérheti. Érdemes újra némileg spekulálni a dollár megítélésében, mert azért hagyott maga alatt rést a bika ETF alap. Ami némi visszarendeződést is előidézhet, főleg akkor ha kitolódik a kamatemelés lehetősége, avagy kamatcsökkentési utalások történek a beszámoló hallatán.


 

Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Hozzászólás

Next Post

Sejtelmes Német Jelzések

Megosztás, most... Sejtelmes Német Jelzések, mind technikai, mind pénzügyi oldalról. A heti EWG-iShares MSCI Német ETF alapon is remekül látszik a sejtelmes német csökkenő jelzések.Pénzügyi oldalról szemlélve: Az Európai Bizottság csökkentette a 2020-as német GDP […]
Translation »