Tovább az eszköztárra

Most Tényleg

ETFmustang
Megosztás, most...

Most TénylegMost Tényleg azt hiszük, hogy talpra áll a tőzsde! Hát valami, valaki azt súgja nekem, hogy nem. Ha lesz is némi emelkedés, az csupán egy pozitív jelegű korrekció lehet. Itt van a VWO-Vanguard FTSE Fejlődő Piaci ETF alap, ez pontosan mutatja, hogy most tényleg mi folyik a piacokon. Ebben az ETF alapban, jelenleg 1023 fejlődő piaci céget találsz.
A Top 5 a következő: Taiwan Semiconductor, Tencent, China Contruction Bank, China Mobile és a Naspers. Valamelyik ismerős, valamelyik nem. A kínai lassulás ezen fejlődő piaci országoknak és régióknak szépen odaver, sőt  a fejlett piacoknak is.
Leginkább azért mert túl nagy Kína ahhoz, hogy ezen dolgokat ne befolyásolja. A heti grafikon szépen mutatja, hogy most tényleg nagy a baj. Ha ténylegesen klasszikusan technikai oldalról nézzük a heti grafikont, akkor még hasonló nagyságú csökkenés érkezhet  a piacokra mint eddig.
A jelzett szintek szépen mutatják a lehetséges kimenetelt. Azaz a rést betöltve a ferde zöld támasz lehet a célár szintje anno. De szeretném még egyszer kihangsúlyozni, hogy ha ez meg is történik, lehet előtte egy beugrató emelkedés is. Továbbá annyit, hogy ez nagyon jó lehetőség lehet a folyamatos díjas befektetési biztosítási szerződésekre!

VWO.US 2015.09.03. heti

Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

USA Ingatlanos Biznisz

Megosztás, most...USA Ingatlanos Biznisz.USA Ingatlanos Biznisz lehetőségeit mutatja be a VNQ-Vanguard USA REIT ETF alap. USA Ingatlanos Biznisz ETF alapban 145 ingatlanbefektetésekkel foglalkozó céget találsz. Értem ez alatt a kiskereskedelmi, lakossági, irodai és egészségügyi ingatlanokkal kapcsolatos […]
Translation »