Morzsolódik a FTSE 100

Megosztás, most...

morzsolódik a ftse 100Morzsolódik a FTSE 100.
Morzsolódik a FTSE 100 indexet követő ISF-iShares Core FTSE 100 ETF alap is. Addig-addig morzsolódik a FTSE 100, hogy a végén még egy nagyobb szakadás is lehet belőle.
Mivel ezek a szintek meghatározó szinteknek számítanak, azért lehetséges egy pozitív korrekció, de kedvezőtlenek a kilátások a következő kereskedési hetekre nézve. Mivel több olyan meghatározó részvény is lefele kacsingat, amik befolyásolják azt, hogy mennyire intenzíven morzsolódik a FTSE 100 index.
A Top 5 cég a következő, melyek szinte egész Európában is meghatározóak, értem itt a Stoxx indexekre.
Tehát akkor: HSBC, BP, Shell-A, GlaxoSmithKline és a Vodafone. Még jó hogy van telefonos cég, mert akkor lehet kérni telefonos segítséget, és egészségügyileg is el lehetünk látva, ha jön a nagy zakó. Na jó ez csak vicc volt, de azért érdemes figyelni a pénzügyi, energetikai és az alapvető fogyasztási cégekre, mivel ezen vállalatok dominálnak az indexben.
Na szóval a napi grafikon elég kehesen néz ki, amennyiben a holnapi napon is csökken az index, akkor már csak pozitív korrekciókról kell majd beszélnünk, mert a csökkenés folytatódhat tovább. A célárfolyam a ferde kék vonal környékére tehető, klasszikusan a letörési mélység. Fontosak lehetnek és támpontot is nyújthatnak a ferde Fibo vonalak is.


isf-ishares ftse 100 napi 2015.06.04


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply