Misztikus és Klasszikus Kína

Megosztás, most...

Misztikus és Klasszikus Kína bekacsinthat a világ tőzsdepiacának. Az FXI-iShares Kína ETF alap heti grafikonja egy igen klasszikus letörési alakzatot kezd rajzolni. Főleg úgy, hogy a kínai kormány is bejelentette, a szerényebb növekedési lehetőseket. Lassulás van, de igen keményen, és ami igazán fontos, hogy az FXI ETF alap dominánsan pénzügyi cégekkel van súlyozva.
Ami nem igazán jó “ómen” a jövőre nézve, amit még a technikai helyzetképp is alátámaszt, hogy egy igen intenzív csökkenés előtt állunk, a kínai piacon igen erős valószínűséggel. Ami egy igen intenzív lavinát is elindíthat a világpiacon.
Főleg úgy, hogy az USA elnökének igencsak piszkálja az órát a kínai gazdasági felfogás és a piaci egyenlőtlenség, valamint a “koppintássokkal” szerzett gazdasági előny. Ez valahol jogos is lehet, tehát elkezdődött egy igen intenzív visszarendeződési időszak, melynek csupán az elején állunk. Annyit még, hogy igen mozgalmas év-évek elé nézünk. De tényleg az alacsony költségen előállított termékeknek mely lokális “helyi” nemzetgazdaság örül, úgy hogy ezzel  a saját gazdaságát sújtja.
Talán van egy pár, melyek között vagyunk “sajnos” mi is! Na jó, ennyit erről! A heti grafikon azt mutatja, hogy igen csúnyán lefele kacsingat az ázsiai vezető FXI ETF Index alap. Amennyiben 34 dollár alá csökken az árfolyam, akkor igen keményen el kell gondolkozni  a maciról azaz a medve piacról. Amit erőteljesen befolyásolni fog a befektetési biztosítások eszközalapjainak szereplése is.Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply