Tovább az eszköztárra

Miért az ETF Alapok?

ETFmustang
Megosztás, most...

Miért az ETF Alapok?Miért az ETF Alapok?
Egyszerűen: költséghatékonyabb, gyorsabb reagálási idő, átlátható, és hasonló dolgokra képes mint a Befektetési alapok. 
Van egy hatalmas dilemma itt hazánkban, azt hisszük, befektetési alapok, maga  a megoldás, megváltás.
De miért is, hisszük ezt? Mert ez lett lekommunikálva, ez lett marketingezve, hogy a befektetési alapok a megoldás a megtakarításokra, illetve befektetésekre. Oké!

Mi van akkor ha csökken az alap értéke? Mi van akkor ha váratlan esemény történik a piacokon? Mi van akkor amikor gyorsan reagálni kell  a felmerülő helyzetekre? 
Ezen dolgok és fontos tények ellenkezőjét tudja és meg tudja valósítani a tőzsdei ETF alapok!
Hogyan? Semmi csoda nincs benne, csupán annyi, hogy hasonlóképp tudsz kereskedni vele, mint bármely részvénnyel. Ha úgy ítéled meg, hogy csökkenhet egy piac megítélése, akkor el is adhatód az ETF alapot, így csökkenésből is profitálhatsz! Ellenben a befektetési alapnál erre, nincs lehetőség!
Befektetési alapokkal, befektetési jegyekkel csak emelkedésből tudsz profitálni!


A Colmex brókercégen keresztül a teljes Amerikában jegyzett ETF alapot elérheted, a pénzügyi eszközökkel, részvényekkel együtt:
728x90

-Ha számodra ez így kényelmes, akkor vegyél Befektetési alapokat, és tedd  be a fiókodba, és ennyi!
Az ETF alapok valahol folyamatosan teljesen átláthatóak, ellenben  a befektetési alapokkal, cirka egy hónap kell, hogy lásd, mibe fektet az a bizonyos befektetési alapkezelő.
Oké, ez rendben is van! A Tőzsdei ETF alapok indexeket, régiókat, nyersanyagokat, devizákat, befektetési területeket követnek, szinte teljesen lefedve az egész Tőkepiacot. Akkor miről is beszelünk?  A befektetési alapok, referencia indexeket követnek és a céljuk, hogy azt túl tudják szárnyalni. Az ETF alapok maga ez az index valahol, mert ezen indexeket követi és másolja “majmolja”!

De ami fontos, az az, hogy TE miben hiszel!

Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Iparkodnak az Iparosok

Megosztás, most...Iparkodnak az Iparosok amit a heti XLI-SPDR S&P USA Ipari szektor ETF alap grafikonja is remekül mutat számodra. Jelenleg a pénteki kereskedés egy erősebb ellenállásba trafált bele, ami némileg megakasztotta az emelkedést. Technikai oldalról […]
Translation »