Mi a Pénzügyi Labor?

Megosztás, most...

shlomo cooperMi a Pénzügyi Labor?
A Pénzügyi Laboratóriumot az elismert wall streeti elemző, Shlomo Cooper alapította 2008-ban. Shlomo évekig dolgozott neves alapkezelőknek és hedge fundoknak Amerikában.
A Labor megalapításával a kezdő és haladó kereskedőknek szeretne segíteni az amerikai piac lehetőségeinek teljes kiaknázásában.
Dinamikus fejlődést ért el az évek alatt ezt a rendszert használva melynek eredménye egy példa nélkül álló konzisztens profitot termelő pénzügyi gépezet.

A Pénzügyi Labor egy teljesen új világot nyit meg a befektetési lehetőségek terén és olyan stratégiákat valamint technikákat oszt meg melyek eddig csak a nagy befektetők és hedge fund-ok számára voltak elérhetők. Viszont most a pénzügyi Labor segítségével egy olyan előnyre és tudásra tehet szert, mely meghozhatja végre az elvárt profitot természetesen ésszerű konzervatív kockázatot vállalva.

Használd ki Te is a Pénzügyi Labor erősségeit a befektetések terén Shlomo Cooper Pénzügyi Laborja olyan kereskedési technikákat alkalmaz, melyek statisztikai modellek, fejlett elemzési eszközök és befektetői alapelvek segítségével fejlesztett ki és amely kiállta az idők próbáját folyamatos profitot termelve.
Ezeket a stratégiákat alkalmazva a Pénzügyi Labornak sikerült jelentősen több profitra szert tennie mint magának az Amerikai piacnak gazdasági válságoktól és környezettől függetlenül. Akár emelkedett akár zuhant vagy oldalazott a piac, ezek a stratégiák megállták a helyüket a piaccal szemben.A Pénzügyi Labor számos befektetési lehetőséget kínál különféle kockázati szintek szerint.

Akár befektető, kereskedő vagy akár egy lehetőséget kereső ember, aki jó helyre szeretné tenni a pénzét tudva hogy bármilyen gazdasági körülmény közepette gyarapodik a vagyona, annak a Pénzügyi Laborban a helye.

nyeresegHadd dolgozzon Érted a Wall Street! -Shlomo Cooper
“2008 áprilisában döntöttem el, hogy addig elért eredményeimet mindenki számára elérhetővé teszem, . Szerettem volna ha a befektetői és kereskedői társadalom látná, hogy milyen eredményeket lehet elérni egyéni tapasztalt kereskedőként.
Mindenki láthatja, hogy eddig milyen profitokat értem el, most milyen részvények vannak a portfóliómban és mindezt napról napra követhetik, nem pedig pér hét vagy hónap múlva, amikor már rég meghozták a hasznot.
A befektetési portfólióm pár 100 %-ot emelkedett 2008 és 2016 között annak ellenére hogy ez idő alatt a piac az egyik legviharosabb korszakán volt túl, itt gondolok 2008-as válságra, a világgazdasági bizonytalanságra és az addig bekövetkezett hatalmas rally-ra egyaránt.
7 évvel azután, hogy ezt az egyedülálló projektet bevezettem, Te is láthatod milyen részvény pozícióim voltak, sőt részese lehetsz a jövőbeni profitoknak is a Colmex segítségével.

A Colmex Wizard egyedülálló technológia segítségével összeszinkronizálhatod számládat az én kereskedési számlámmal.
Minden kereskedés, minden megbízás amit én végrehajtok a saját kereskedési számlámon a Colmex Wizard technológiájának köszönhetően automatikusan lemásolódik a Te számládra is.

Kell ennél több? De a döntés a te kezedben van, ha kihagyod, lemaradsz a várva várt nyereségről, regisztrálj és nyiss számlát, most!


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply