Meglepetés vagy Papírforma

Megosztás, most...

Meglepetés vagy Papírforma lesz a eurusd árfolyamának alkulása. Erre remek spekulációs útmutatót mutat a heti FXE-Guggenheim CurrencyShraes EUR/USD ETF alap árfolyamának alkulása.
Mert ha jól megnézed, akkor ebből még egy erőteljesebb eurós vétel is kialakulhat, ellenben  a papírforma hozhat egy letörést is. Van egy letörési vonal mely felé mutat jelenleg a heti grafikon árfolyamának alakulása, amennyiben ezen szint alatt marad az árfolyam AKKOR PAPÍRFORMÁRÓL BESZÉLHETÜNK. Ellenben ha itt egy kitörés valósulna meg, melynek formációja kezd kirajzolódni, a ferde W-s alakzattal.
Na akkor az euró tekintetében lesz több választás az EU zónában, melyből a legjelentősebb a francia választások, ahol igen kérdőjelessé válhatnak az EU-s tagsággal kapcsolatos történetek.
Az USA dollárral kapcsolatban, pedig igen intenzív az újabb kamatemelési lehetőségek, valamint a Trump gondolatain alapuló módosító intézkedések.
Tehát igen sok a bizonytalansági tényező van az FXE ETF alap tekintetében. De ha egy folyamat tényszerűvé válik, akkor már okosabbak és lehet hogy gazdagabbak is leheltük, ha meg merjük lépni a spekulációs lépéseket.
Ja igen annyit szeretnénk még ide írni, hogy a kezdő devizakereskedők számára igen népszerű és remek befektetési lehetőség az FXE ETF alap. Mivel megérezheti a piac dinamikáját a hírek, bejelentések hatását. Valamint az a tény és stratégia, hogy ezen ETF alap az amerikai kereskedési időszakban lehet rá megbízást adni. Így elképzelhető, hogy réssel nyit, de ami igazán fontos, hogy a tapasztalat azt mutatja, hogy a réseket betölti. Tehát remekül lehet alkalmazni indikátorként a spot (azonnali) eurusd kurzusban.Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply