Tovább az eszköztárra

Meghatározó Szinteken a BRICH 40

ETFmustang
Megosztás, most...

Meghatározó Szinteken a BRICH 40

 

Meghatározó Szinteken a BRICH 40Meghatározó szinteken a BRICH 40 tőzsdei ETF alap. Az SPDR BIK -S&P BRIC 40 ETF alap szépen közelít 1 erőteljesnek mondható ellenállás felé. Ez az index több mint 50%-ban Kínával túlsúlyos.
Mellette még az oroszok 21%, brazilok 17,79% és az indiaiak 7,53%-ban vannak jelen az ETF alapban. Szektorálisan a pénzügy 36%, energia 26% és az IT 18%-ban dominál az ETF alapban. TOP 5 cég a következő: Tencent 8,9%, China Construction Bank 6,33%, Gazprom 5,63%, Industrial and Commercial Bank of China 5,61% és a Baidu 5,57%-ban befolyásolja az ETF alap teljesítményét. Így alakul ki, hogy szép és erőteljes emelkedés látható az elmúlt hetekben a BIK alapban.
Ami tovább is emelkedhet a 24,5 $-os ellenállás áttörése esetén, a jelzett ferde piros ellenállás vonaláig. Amennyiben elfogy az erő felfelé, akkor számíthatunk arra, hogy lefordul az árfolyam, annak a reményében, hogy a 22,5 $-nál hagyott rés betöltésre kerülhet. Tehát nyugodtan leírható, hogy még érdemes tartani a long-os pozikat, főleg ha áttörésre kerül az említett ellenállás. De ha itt elfogy a vételi oldal, akkor short-os történet alakulhat ki, a feljebb említett 22,5 $-os szintig, egyenlőre.

 

BIK -SPDR S&P BRIC 40

Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Spekulációkban Japán

Megosztás, most...Spekulációkban Japán   Spekulációkban Japán részvénypiac. Az állami nyugdíjalap 50%-kal növelné a befektetési portfóliójában a japán részvények kitettségét az elkövetkező hetekben – hónapokban. Pontosabban 12%-ról 20%-ra tervezi emelni a japán részvények birtoklását a nyugdíjalap. […]
Translation »