Megfontolt Szociális Angol Nyitás

Megosztás, most...

Megfontolt Szociális Angol Nyitás, ami meg is látszik a grafikonon.
A heti EWU-iShares MSCI Angol ETF alap igen mérsékelt. Talán nem is csoda, mivel: vasárnap Boris Johnson felvázolta a brit újranyitás ütemtervét.
Néhány kisebb enyhítés már ma életbe lép és a kommunikáció is átalakul.
Az eddigi „Maradj otthon” helyett a „Maradj éber” lett az új szlogen, vagyis a szociális távolságtartás az ottani feloldásnak továbbra is fontos eleme. Nagy-Britanniában meglehetősen lassan indulhat az újranyitás, a boltok többsége csak június elején nyithat ki, a vendéglátó egységeknek pedig egészen július elejéig kell várniuk az újranyitással.
A Sunday Times értesülései szerint a londoni metrót üzemeltető vállalat 2 milliárd fontos állami támogatást kért, a visszaeső bevételei miatt pedig a fontosabb fejlesztéseket valószínűleg el kell majd halasztania.forrás-erste
A heti EWU Angol ETF alap grafikonja kicsit vérszegény emelkedésbe kapcsolt. Attól függetlenül, hogy feljebb 3 rés tátong betöltésre várva. …és ez idő kérdése és betöltésre kerül.
Ami azt is feltételezi, hogy valami olyan gazdasági esemény alakul ki az angol gazdaságban, ami ezen réseket be tudja tölteni. Érdekes továbbá az is, hogy az EU Zónáról levált a szigetország, és lehet hogy, pont ez lesz anno a megoldás. Érdemes figyelned a brit piaci fejleményeket, mert örömök mellett, nyereséget is hozhat.Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply