Másképp csillog az arany, GLD ETF

Megosztás, most...

Kicsit csillog, kicsit szürkül a mostani arany
GLD ETF

 


 

 GLD - Gold ETFGLD – SPDR Gold ETF alap, 2004 november 18-án indult, TER költségmutatója 0,40%. Múlt heti adatok alapján 939,08 tonna arany, mely 30.192.195,17 uncia  ami 38.779.792.847, 74 milliárd usa dollárt értékű arany van a GLD ETF alap mögött. Nagyon is érdemes figyelni az usa dollár megítélését, és ha valóban újra erősödésnek indul, akkor az arany újra szürkülésbe csökkenhet.

Érdekesség, hogy a GLD – SPDR Gold ETF alapot, szinte 100%-ban az UNIQA biztosító befektetési egységekhez kötött Gold nemesfém eszközalapja is vásárolja. Amennyiben van Uniqás Unit-Linked szerződése, akkor érdemes figyelnie a GLD – SPDR Gold ETF alapot. Sőt költség, átláthatóság, rugalmasság területén is 4-6% vagy annál nagyobb hozamkülönbségeket tud elérni, ha GLD ETF alapban tartja a pénzét, kihagyva a biztosítót.

Szépen , pontosan teljesítette a klasszikus letöréssel járó célárfolyamot a GLD Arany ETF, és így kialakított egy minimumpontot, szemléltetve a napos grafikonon. A letörés dinamikáját a vékony piros ferde ellenállások vélik bemutatni, melyek az emelkedésnél fontos szerepet kaphatnak. A mostani emelkedést is például a legalsó piros valamint a 125,44-es ellenállás akaszthatja meg.
Fontos megemlíteni, hogy a 125,44 és a 131 közötti rés előbb-utóbb betöltésre kerül. A réssel kapcsolatban annyit, hogy ha áttöri a 125,44-es ellenállást és felette tud maradni, akkor nagy a valószínűsége, hogy betöltésre kerülhet a rés. Ami a GLD arany ETF árfolyamában körülbelül 4-6%-os emelkedést jelenthet.

Az USA dollár megítélése erősen befolyásolhatja az arany további mozgását.
GLD Arany ETF

Kiemelt célirányos partneren keresztül a teljes tőzsdei alapok kereskedését, valamit a tőzsdei alapokat alkotó részvények, indexek, devizák, kötvények, valamennyi határidős és opciós valamint CFDs termékek kereskedését tudja megvalósítani.
A teljes magyar értékpapírpiacot is beleértve, valamint kecsegtető portfóliókat is vásárolhat.
Telefonon , vagy SolarTrader kereskedési felületen keresztül.

Klikk a képre, és kérjen bővebb információt, most!
 

solartrader logo

 

Szép napszakot kívánok!

 


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply