Lucky ETF Alap

Megosztás, most...

Lucky ETF Alap

 


 

Lucky ETF AlapLucky ETF Alap, a globális szerencsejáték iparág index ETF alapja. Lucky ETF Alap a BJK -Market Vectors Gaming ETF alapja. Lucky ETF Alapban 46 globális szerencse -és játékipari cég részvénye található.
A Lucky ETF Alap 71,5 millió $-os eszközértékére nézve, a nagyokhoz képest nagyon kicsinek számít. 2008.01.22-e óta van az amerikai ETF piacon a BJK -Market Vectors Gaming ETF alapja.
Évente egyszer december végén fizet osztalékot, azaz december közepén már a számlánkon kell hogy legyen a Lucky ETF Alap, hogy jogosultak legyünk az osztalékra. Elég kockázatosnak mondható a szerencsejáték ETF  alap, mivel 21,5%-os a volatilitása, mozgékonysága a BJK -Gaming árfolyamának. A 46 részvényt 14 ország adja, 12 fajta devizával. 4 cég kissé kiemelkedik a 46-os mezőnyből, ezek a Sands China 8,56%, Las Vegas Sands 8,28%, Wynn Resorts 7,19% és a Galaxy Entertainment 6,6%. Régebben sokat Tipp Mixeltem, mostanában csak úgy kikapcsolódás területén nézem az online fogadóirodák ajánlatait, leginkább labdarúgás vagy tőzsdei ajánlatait. Igen tőzsde, itt meg is szeretném említeni a William Hill fogadóirodát, mely 2,44%-os súlyával 17. a 46 cég között. William Hill-nél tőzsdei fogadások is vannak Markets néven kezdeti bónusszal, egyenlőre angol nyelven.


William Hill Casino

 
Visszatérve a BJK -Market Vectors Gaming ETF alaphoz, nagyon szépen teljesít.Igaz az utóbbi hetekben egy korrekciós szakaszban van a Lucky ETF alap. Sok múlik  a48 és a 48,68 $-os sávban az árfolyam további mozgásával kapcsolatban. Akkor lehet további csökkenésre számítani, ha a ferde és a vízszintes támaszokat letöri az árfolyam.
Érdemes figyelni az indikátor 20-as érték alatti helyzetét, mivel egy ferde támaszról pattant vissza az árfolyam és ha az indikátor is felfelé metszi a 20-as értéket, akkor további vételek lehetségesek. Azonban itt figyelni az árfolyam felett helyezkedő ellenállásokat, mert azokról a szintekről vissza is fordulhat a Lukcy ETF alap. Összességében, ha a támaszok tartanak, akkor jöhet benne a további vétel. Ha törnek a támaszok akkor Short-os a Lucky ETF alap.

 
BJK -Market Vectors Gaming ETF -Lucky ETF alap

 

További javasolt oldalak
Tőzsdei ETF Alapok DWX -Nemzetközi Osztalék IEV -Európa 350 Részvény
Alapok Eszközei EWD -Svédország GDXAranybányászati Részvények
ACWI -MSCI Világindex CARZ -NASDAQ Autóindex ETF EMM -Fejlődő Piacok
IBB -NASDAQ Biotechnológia EWS -Szingapúr EWG -MSCI Németország
EWQ -MSCI Franciaország EWO -Ausztria IOO -Globális 100 Részvény
EWT -Tajvan FEZ -EURO STOXX 50 EFA -MSCI EAFE
EWA -Ausztrália PIO -Nemzetközi Vízgazdálkodás FDN -DJ Internet ETF


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply