Lassul az EURÓ Gyengülése

Megosztás, most...

lassul az euró gyengüléseLassul az EURÓ Gyengülése.
Lassul az EURÓ Gyengülése, amit nagyon jól szemléltet a heti FXE-Guggenheim Euro deviza ETF alap gyertyáinak mérete. Jól láthatód, hogy a klasszikus letörési szintet teljesítette az ETF alap árfolyama is.
3 hete már volt némi bizonytalanság a további csökkenést illetőleg, de erősebbek voltak a dollárra éhes befektetők vételi kedve. Természetesen ebben benne vannak a mostani hidegháborús helyzetképek illetve az európai bizonytalanság is.
Tehát amennyiben ez a minimum megtartja az euró további gyengülésének a folytatását, akkor egy erősebb visszarendeződésre is fel lehet készülnöd, azaz eurusd vételek érkezhetnek a kurzusba, De ha ez a szint is sérül akkor további eladások alakulhatnak ki a kurzusba. Azonban a jövőben kialakuló helyzeteket a jó ég tudja és nem.
Azonban technikai oldalról figyelve a grafikon dallamát, akkor ez így szól: lassul az euró gyengülése. Ami technikai oldalról figyelve, euró vételeket generálhat a legforgalmasabb devizapár ETF alap árfolyamában. Szó mi szó nincs is szükség több bla-bla-bla írásra. Ha tart a szint, akkor FXE vétel, azaz juródollár long alakulhat ki. Továbbá feljebb otthagyott rés is betöltésre kerül anno, mert a rések idő kérdése és betöltésre kerülnek.

fxe 2015.11.29. heti


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply