Külföldiek Amerikában

ETFmustang
Megosztás, most...

Külföldiek Amerikában

 

Külföldiek AmerikábanKülföldiek Amerikában, azaz pontosan fejlett piaci részvények az amerikai kereskedésben. Ez is egy nagyon érdekes és hasznos index, a délutáni kereskedésre. Az ADRD -PowerShares Fejlett piaci 100 ADR ETF alapjáról van szó.
Ebben az ETF alapban Amerikán kívüli, fejlett piacok Top részvényeinek az amerikai kereskedésben való letéti jegy -ADR-   teljesítményét méri. Legnagyobb súllyal az angol 37,74%, majd a Japán 11,99%, svájci 9,86% és a francia 7,7% vállalatok, amerikai letéti jegyei szerepelnek. Szektorálisan a pénzügyi 24,86%, egészségügyi 17,81% és az energetikai 14,76% vállalatok szerepelnek, dominánsan az ETF alapban. Top 5 külföldi részvény a következő: NVS -Novartis 5,07%, HSBC -HSBC 4,15%, TOT -Total 3,62%, TM -Toyota Motor 3,48% és a BP 3,35%-kal súlyozza az ETF alap teljesítményét.
A heti grafikonon jól látható, hogy a külföldiek Amerikában is, kitöréshez közeli teljesítményeket vázolnak elénk. Ez a formáció, amit a grafikon mutat, további vételeket sejtett a délutáni kereskedésre is, ha nem történik valami olyan esemény ami teljesen az elekézőjele nem fordítja a hangulatot. Mivel este bejelentik a FED kamatdöntési megbeszéléssel kapcsolatos információkat. Ez a 20 órai esemény, több esetben intenzív hatással van a piacokra. Tehát érdemes résen lenni.

 
ADRD -PowerShares BLDRS Fejlett Piaci 100 ADR ETF

 


Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Kitörés Előtt a SPY

Megosztás, most...Kitörés Előtt a SPY   Kitörés előtt a SPY. Erőteljes támadásban az S&P 500 index ETF változata, tehát így kitörés előtt a SPY. A SPY tőzsdei ETF alap nagyon erős együttmozgást végez az S&P […]

Translation »