Közösségi Médiák

ETFmustang
Megosztás, most...

közösségi médiákKözösségi Médiák.
Közösségi Médiák, összességéről kevés szó esik. Hát akkor itt van a közösségi médiák ETF alapja. Ami szépen mutatja, hogy letörési szint előtt vannak ezen cégek tőzsdei ETF alapja.
Na de akkor a tényekről, a Top 5 cég: Tencent, Facebook, LinkedIn, Netease.com és a Pandora. Te tudod pontosan , hogy melyik cégek ismerősek számodra. Csak annyit tudok, hozzá füzin, hogy online a jövő, és még a külhoni világban is hatalmas lehetőségeket rejt, akkor mit is szólhatunk a hazai viszonyokról.
A napi grafikonon azt lehet látni, hogy a zöld ferde támasz és a 20 $-os szint meghatározó lehet a további napokra nézve…

Itt már csak azt kell eldöntened, hogy pontosan mi az ami igazán befolyásolja ezen cégek pozitív vagy negatív megítélését a bevételeken kívül. Felfelé a piros ferde ellenállás lehet a döntő tényező az emelkedést illetőleg.


socl-social media napi 2015.05.28.


Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Fényesedhet a Szén

Megosztás, most... Fényesedhet a Szén.Fényesedhet a Szén, mármint azon cégek részvényei mely több mint 50%-át a szénből szerzik. Ez az ETF alap, pont ezen cégek teljesítményeiről szól. Pontosabban a KOL-Market Vectors Coal-Szén ETF alapban 32 […]

Translation »