Tovább az eszköztárra

Közeledik az Olajos Szerda

ETFmustang
Megosztás, most...

Közeledik az Olajos SzerdaKözeledik az Olajos Szerda. Ezt remekül mutatja a spot WTI és az USO US Olajos ETF alap grafikonja is. A nagy hűhók után szépen beálltak vételre a befektetők.
Mivel szerdán találkoznak az OPEC országok, ahol tárgyalhatnak a kitermelés befagyasztásáról is, igaz az elmúlt napokban már olyan hírek érkeztek, hogy mégsem lesz konkrét megállapodás. Tehát elég szépen beindultak a helyezkedések, ami vagy kitört eredményez vagy becsúszik az olaj a legutóbbi szintjei környékére.
Azt remekül lehet látni, hogy az a ferde ellenáll igen meghatározó lehet. Talán nem is véletlen, hogy a piac például tesztelte a spot 44 dollár környéki szinteket is. Lehetne össze vissza spekulálni, de a döntés-hozók szerdától mondják ki az elképzelésüket. Igen kemény érdekek összecsapására lehet számítani, mert több országnak lételeme a drágább olaj. Ha technikai oldalról figyeljük az árfolyam alakulását, akkor a további emelkedéshez még kicsit feljebb kell, hogy érkezzen az olaj árfolyama.
Mert ha a legutóbbi csökkenő gyertya testében marad az árfolyam, akkor további csökkenésre lehet számítani, írom technikailag. De ezt egy meghatározó bejelentés pillanatok alatt megváltoztatja, vagy megerősítheti. Tehát összességében igen feszülté válhat az olajos piac a szerdai napon. Ha spekuláns vagy és bírod a piacok igen érzékeny mozgását ilyen események alatt, akkor a szerdai nap a tied!


uso-us-wti-olaj-2016-09-26-napi
Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Globális Pénzügyi Remegés

Megosztás, most... Globális Pénzügyi Remegés fokozódása tapasztalható a pénzügyi piacokon. Az IXG-iShares S&P Globális 1200 Pénzügyi ETF alap árfolyamának alakulása is szépen bizonyítja a kialakult helyzetet. Pedig a német bankos cégek, igen kis szerepet vállalnak […]
Translation »