Környezettudatos Lehetőség

ETFmustang
Megosztás, most...

Környezettudatos Lehetőség mutatkozik a heti PBW-PowerShares WilderHill Tiszta Energia ETF alap árfolyamának alakulásában. Úgy néz ki, hogy egy igen erős és masszív támaszt alakított ki az index. Melynél egyre feljebb kerültek a minimumok, ami igen biztató tud lenni a jövőre nézve.
Főleg úgy, hogy cirka 3 év alatt szinte lefeleződött az árfolyam. Jelenleg igen biztatóak a mozgások és lehet benne ráció, igaz magyar fülnek ismeretlen cégek dominálnak az alapban, de azért a Tesla és a First Solar már ismerősebnek tűnhet ha foglalkozol a tőzsdével. Na szóval azért is lehet ez, mert igen erősen túlsúlyos kisebb környezettudatos amerikai cégekkel.
Szektorálisan több mint 40%-ban IT szektorba tartozó cégek dominálnak, majd az ipari (26%) és a közműves (16%) cégek vannak jelen. A jelenlegi helyzetképp a következő: ez egy olyan alakzat, melynél már a befektetőknek nincs szándékukban megválni a papírjaiktól.
Így csupán egy környezetvédelmi szikra kell és már is megvalósulhat egy valóságos kitörés. Személyünk hisz és bízik az ilyen szemléletekben és győzedelmet hozhat a környezetvédelemmel kapcsolatos termelés és növekedés.Attól függetlenül, hogy az amerikai elnök lazítani akar a környezetvédelmi törvényen!Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Olajpolitikai Nyomás Alatt

Megosztás, most... Olajpolitikai Nyomás Alatt, az olajos piac. Ezt jól mutatja az USO-US WTI Olaj ETF Alap árfolyamának alakulása. A piacon egyre erősödik a vélemény, hogy az OPEC termeléscsökkentésnek eljön az eredménye, ami ugyan egyelőre […]

Translation »