Kőolajos Erőteljes Vételi Jelzések

Megosztás, most...

Kőolajos Erőteljes Vételi Jelzések, a heti USO grafikonon.
A heti USO-US WTI Olajos ETF alap egy igen erőteljes vételi jelzést hozott össze. Ami természetesen összefüggésben lehet a bejelentések összességére.
A WTI 56,35 dollárig esett ma reggel az EIA tegnapi készletadataira. A jelentés szerint a múlt héten 7,9 millió hordóval emelkedett az USA nyersolaj készlete szemben a piacon várt 1,5 millió hordós emelkedéssel. Az elmúlt 7 hét során összesen 30 millió hordóval nőttek a készletek az Egyesült Államokban, míg egyetlen heti csökkenő adat 1,7 millió hordó kőolaj tartalék esést mutatott. A jelentés egyetlen kedvező pontja az volt, hogy 2,8 millió hordóval estek a benzin készletek, míg a desztillátumok 600 ezer hordóval csökkentek.
A piacon erős volt a korábbi napokban az optimizmus, hogy a kínai-amerikai közeledéssel az olajkereslet is növekedhet, ami pozitív hatással lehet az árakra.
A növekvő USA készletadat most ezt a kedvező hangulatot kismértékben elrontotta.
A piac figyeli a decemberi OPEC találkozó előkészületeit is, Szaúd-Arábia megkezdte a lobbizást, hogy a kartell csökkentse jövőre a termelését.forrás-erste
A heti USO szépen kirajzolta, hogy itt akár kitörési lehetőség is fennállhat. Ha jól megnézed a grafikonban rejlő információkat, akkor érdemes némi vételi pozíciót átgondolni. A legközelebbi célárfolyam az 14 dollárnál mutatkozik, mely szintig felszúrhat az árfolyam. Az energetika egyenlőre kezd pislákolni, ami az energetikai cégek árfolyamát is húzhatja felfelé.Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply