Tovább az eszköztárra

Kockázatos Gén-Piac

ETFmustang
Megosztás, most...

Kockázatos Gén-Piac jellemzi mostanság az USA biotechnológiai cégeket. Ilyen-olyan kommunikációk emelik avagy nyomják le az árfolyamokat. Az IBB-iShares NASDAQ Biotechnológiai ETF index heti árfolyamán ez remekül látszik. Az amerikai cégek és indexek folyamatos csúcsokat döntenek, amíg itt a biotechnológiai szektorban igen kérdőjeles a helyzet.
Az IBB ETF alapban 180 biotechnológiai cég van jelen, de igazából 5 cég viszi a prímet közel 40%-os súllyal. Tehát összességében amíg tisztázódik az amerikai elnökválasztási “hiszti”, addig igen kockázatos az érzékeny iparágba való befektetés.
Mert felfelé és lefelé is lehet benne lehetőség. Amit a heti IBB grafikon is remekül mutat. Egy 50 dolláros sáv dönthet a további irányról. Annyi kedvezmény mutat felfele, hogy van egy igen vékonyka rés, ami emelkedés felé húzhatja a biotechnológiai cégek árfolyamát. De egyszerűen fogalmazva 300 dollár felett további vételek érkezhetnek. Ellenben 250 dollár alatt igen erőteljesen sérülhetnek a Gén-Piaci cégek megítélései.

Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

USA Elektroli Döntés

Megosztás, most... USA Elektroli Döntés tehet pontot az amcsi “hatalmi-harc” drámájára. Mivel az Amerikai Egyesült Államok Elektori Kollégiuma a mai napon formálisan is megválasztja az ország új elnökét és alelnökét, Donald Trump-ot és Mike Pence-t. […]
Translation »