Kitörésre készül az WTI olaj -USO ETF

Megosztás, most...

Valami készülődik az olaj piacán

 


 

USO -Olaj ETF alapEgyiptom addig-addig “pöcköli”a dolgait, míg berobbantja Észak-Afrikát és a Távol-Keletet és az Olaj az egekbe szállhat. Az USO Olaj ETF alap és a mögöttes WTI olaj szeptemberi határidős termékek környékén valami készülőben. 106,50 $ alatt lehet számítani további csökkenésre, ami az USO Olaj ETF alap esetében 37,4 $-os szintet jelent.

Amennyiben ez így megtörténik, akkor a vastag zöld támasz lehet a döntő tényező, ami a mostani árfolyamhoz képest 2%-kal van lejjebb.
Nagyon gyanús az olaj “toporgása”, igazából azt láthatjuk, hogy igazi eladási nyomás egyenlőre nincs a piacon, ami azt feltételezheti, hogy készülőben egy erősebb emelkedés sz olaj piacán. Vékonyabb és rövidebb piros ellenállásnál cirka 107,80 $ áttörésével indulhat el az olaj drágulása, amit a 108,80 $-os kemény ellenállás áttörése gyorsíthat fel, de nagyon.

 

Mivel három alkalommal fordult már le erről a szintről az utóbbi hetekben az olaj. Ez az USO Olaj  ETF alap esetében 38,60 $-os szintnek felel meg, ezen szint áttörése, erős kitörést hozhat a piacra. Érdemes figyelni az olaj piacát, mert ha a támaszok tartanak, akkor kezdődhet a drágulás, vízszintes vonalak jelzik ezen szinteket.
Ha ön bátrabb akkor már ezen szinteknél felveheti a longot, szűkebb stoppal, hogy azért biztosítva legyünk. Amennyiben megfontoltabb kitörési szintekhez rakhatja a limit megbízásait. Figyelni, és ha gyengül az olaj eladás, akkor készülni az olaj drágulására.
Amennyiben így alakulnak az események, akkor az energetikai túlsúlyos alapok, valamit az olajos cégek lehetnek izgalmas befektetési lehetőségek a jövőben. Kitörés esetén alaphangon az első célár 10%-ra tehető.
Mai nap azért az eladói oldal volt erősebb.

USO -Olaj ETF alap


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply