Kitöréshez Közel az Olaj

ETFmustang
Megosztás, most...

Kitöréshez Közel az Olaj

 

Kitöréshez Közel az OlajKitöréshez közel az olaj, és ezáltal az USO Olaj ETF alap is. Mely a NYMEX határidős WTI olaj kontraktusokat tart, melynek célja hogy minél szorosabban kövesse az olaj határidős árfolyamát. Jelenleg a július 14-i lejáratú határidős pozíciók vannak az USO Olaj ETF alapban.
AZ USO Olaj ETF alap tart még amerikai kötvényeket is, a minimális készpénz mellett, így együttesen kicsivel több mint 500 millió $ értékű az ETF alap. Kitöréshez közel az olaj ETF alap, amit a heti grafikon is nagyszerűen mutat. Ennek is betudható, hogy az olajos, energetikai vállalatok jobban szerepelnek, még a negatívabb hangulat ellenére is. Természetesen az orosz helyzet erőteljes tud hatni az olaj árfolyamára, mivel meghatározó szereplő az olaj -és nyersanyagpiacon, így nagyon is fontos, hogy hogyan alakulnak az orosz helyzetek. Azonban a heti grafikon jelenleg azt sugallja felénk, hogy kitöréshez közel az olaj.
Mely abban az estben valósulhat meg, ha 37,6 $ fölé tud kerülni az árfolyam, valamint ha áttöri a ferde piros meghatározó ellenállást is. Amennyiben ezen szint alatt marad az árfolyam, akkor jöhet a korrekció, a ferde zöld valamint a 36,13 $-os támasz letörésével. Eme szintek letörésével teljesen a 35 $ alatti emelkedő trendvonalig is lenyomhatják az árfolyamot, ami cirka a jelenlegi árfolyamtól mérve 8-10%-os csökkenést jelenthet. Tehát, akár a héten is eldőlhet, hogy tovább felfele, vagy egy intenzív csökkenés alakul ki a fekete arany piacán.

 
USO -US Olaj ETF Weekly, Heti

 


Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Szenvednek az Aranybányászok

Megosztás, most...Szenvednek az Aranybányászok   Szenvednek az aranybányászok, amit nagyon jól szemléltet a heti GDX -Market Vectors nagy aranybányászati ETF alap. Szenvednek az Aranybányászok, ami erősen függ, az xau/usd spot, és határidős aranyárfolyamtól. Természetesen itt […]

Translation »