Tovább az eszköztárra

Kitörés Előtt a Nyersanyagok

ETFmustang
Megosztás, most...

kitörés előtt a nyersanyagokKitörés Előtt a Nyersanyagok.
Kitörés Előtt a Nyersanyagok árfolyamát mutató DBC-PowerShares DB Nyersanyag ETF alap.
Napi grafikon jól láthatód, hogy technikai oldalról cirka 15-20%-os emelkedés előtt állhat a nyersanyagos ETF alap árfolyam. Ez valami olyasmit sejtet a piacokra nézve, hogy valami igen nagy meglepetés fog érkezni, valamilyen irányból.
Őszintén leírva, fogalmam sincs, találgatni meg felesleges. Technikai oldalról, amennyiben sikerül a kitörés az ék alázatból, lehetséges egy visszatesz, majd újra folytatódhat az emelkedés.
Különben némileg módosult a súlyozás a DBC ETF alapban és lehet hogy pont ettől van kitörés előtt a nyersanyagok árfolyama. A %-os súlyozás így néz ki: Arany 11,28%, Fűtőolaj 11,13%, Benzin 10,98, Brent és a WTI olaj következik.
Tehát némi arany előny mutatkozik a súlyozásban. Azaz az is lehetséges, hogy újra visszatérhet az arany és az energetika csillogása. Összességében, amennyiben bátrabb vagy és mersz némileg kockáztatni, akkor longos szűk stoppal. Tehát ha megvalósul a kitörés és teljesülnek a feltételek, akkor a kitörés utáni célár 16 $-os ellenállásig tehető, ami cirka 15-20%-os emelkedést jelenthet. De ha változnának a dolgok és 15 $ alá csökkenne az árfolyam, újra lefele tarthat az ETF alap árfolyama. 

DBC.US 2015.09.27. napi

Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Erősen Csökken Óceánia

Megosztás, most...Erősen Csökken Óceánia.Erősen Csökken Óceánia cégeit tömörítő EPP-iShares MSCI Óceánia Japán nélküli ETF alapjának árfolyama. Végül is annyira nem is meglepő mivel igen közel vannak a kínai gazdasághoz. Továbbá azért is erősen csökken Óceánia, mivel […]
Translation »