Kiskereskedelmi Vételi Impulzusok

Megosztás, most...

Kiskereskedelmi Vételi Impulzusok láthatóak az XRT-SPDR US S&P Kiskereskedelmi ETF alap árfolyamában. Technikai és pénzügyi oldalról is, mivel a vártnak megfelelően 0,3%-kal emelkedett az amerikai kiskereskedelmi forgalom áprilisban az USA-ban, ráadásul az előző havi 0,6%-os növekedést 0,8%-ra felfelé korrigálták.
A GDP számításához használt mutató a vártnak megfelelően 0,4%-os havi növekedést mutatott. Az adat arra enged következtetni, hogy a második negyedévben ismét visszapattanhat az első negyedévben kissé gyengébb amerikai GDP.forrás-erste
A heti XRT árfolyamának alkulása több mint biztató, igaz most egy ellenállásba cuppant az árfolyam. De ha ezt a szintet át tudja törni, akkor a legutóbbi csúcsok lehetnek a mérvadóak… Ellenben a ferde és vízszintes támaszok lehetnek a meghatározó szintek lefele. Egyenlőre vételben a kiskereskedelmi heti ETF alap árfolyamának alkulása.


Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

1
Szólj hozzá!

Hozzászólás

  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
etftozsde
Vendég

Pozitív előjelet küldött a Macy’s az amerikai kiskereskedelmi szektornak negyedéves gyorsjelentésével. A legalább egy éve nyitvatartó üzletekben az értékesítések 4,2%-kal emelkedtek év/év alapon a várt 1%-kal szemben. Az egy részvényre jutó profit 0,42 dollár lett a várt 0,37 dollárral szemben, amit 5,5 milliárd dolláros várthoz közeli árbevételen ért el a cég.

Translate »
Tovább az eszköztárra