Kirobbanó Komfortjavulás Előtt

ETFmustang
Megosztás, most...

Kirobbanó Komfortjavulás ElőttKirobbanó Komfortjavulás Előtt az XHB-SPDR USA Építőipari ETF alap árfolyamának alakulása. Kicsit túlzó ez az építőipari megnevezés, mert itt olyan amerikai cégekkel találkozhatsz, amik igen kapcsolatban vannak az építőiparral, de azért komfortfokozó, barkácsoló cégekkel is találkozhatsz.
Ebben az XHB ETF alapban 38 ingatlannal, lakással, házzal, építőipari alapanyagos és családi otthonnal kapcsolatos  cégek vannak. ha jól megfigyeled a heti mozgást, akkor azt veheted észre, hogy azért némileg le van maradva az S&P 500-as indextől, de stabilnak és egyre erősebbnek mondható. Itt is egyre erősebben megjelenik a retro-sodás, jaj de csúnya szó…
De azt a tendenciát lehet felfedezni, hogy kezdenek az emberek egyre jobban visszarendeződni, azaz csináld magad, jobban jársz és még egyedi is lesz.
Ha a Top cégeket nézzük, akkor azért annyira ismertebb cégekkel nem találkozunk.
Nosza, itt van néhány: Fortune Brands, Lowe’s, Owens, Masco, Mohawk, Whirlpool, D.R. Horton és a Home Depot. Ebből a  felsorolásból, leginkább a Home Depot emelhető ki, mert ők azok, akik igen erőteljesen támogatják a “csináld magad” barkácsolási dolgokat. Na jó, a heti grafikon szépen mutatja, hogy igen erőteljesen kitörés előtt áll az ETF alap.
De ehhez a ferde piros és a 35 dolláros ellenállás fölé kell, hogy kerüljön az árfolyam. Így akkor szépen ki tud alakulni a 38 dollár környéki célártartomány. lefele, 33 dollár alatt lehet némi ingatlan rombolás, mert ha ezen szint alá csökkenne az árfolyam, akkor további csökkenések alakulhatnak ki. 

xhb-spdr usa home 2016.06.05. heti


Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Fejlődő Piaci Anatómia

Megosztás, most... Fejlődő Piaci Anatómia jellemzi a heti grafikonon kialakult technikai helyzetképet. Ami pontosabban arról szól, hogy az EEM-iShares MSCI fejlődő piaci ETF alap egy igen erős ferde nyakvonal alatt áll. Ami abból alakult ki, […]

Translation »