Kínai Magasságok

Megosztás, most...

Kínai magasságokKínai Magasságok.
Kínai Magasságok jellemzik az FXI-iShares FTSE Large-Cap China ETF alap árfolyamát. Ezek a kínai magasságok leginkább a pénzügyi cégeinek köszönhető, mivel több mint 50%-ban súlyozza az ETF alap kitettségét. Igazán jól szemlélteti a heti grafikon a kínai magasságok lényegét, ez a formáció újabb emelkedéseket sejtett magában.
Azaz újra 52,5 $ környékére kúszhat fel az árfolyam, leginkább annak is betudható, hogy a kitörési pontot meg sem közelítve újra emelkedik az árfolyam. Ami annyit sejtett, hogy jó erőben vannak a pénzügyi szektor papírjai egyenlőre.
Az FXI ETF alapban 50 nagy kínai céget találhatsz, ezek közül a Top 5 a következő: Tencent, China Construction Bank, China Mobile, Industrial and Commercial Bank of China és Bank of China. Így összességében 80-90%-ban újra a kínai magasságok jöhetnek. Amennyiben a legutóbbi csúcsok előtt megáll az árfolyam, aminek van realitása, úgy elindulhat anno egy nagyobb csökkenés a kínai magasságok hozamrealizálási időszakával. Tehát egyenlőre long-os a heti FXI ETF alap 52 $ környékéig biztosan…


FXI-FTSE Kína 2015.06.24. heti

Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply