Kicsit Gyanúsak az Aranybányászok

Kicsit Gyanúsak az AranybányászokKicsit Gyanúsak az Aranybányászok heti teljesítményének alakulása. Mivel a heti GDX-Market Vectors Aranybányászati ETF alap árfolyama igen érdekes alakzatot mutat. Itt a nyakunkon az amerikai elnökválasztás, mely igen erőteljes és mély változásokat indíthat el az aranyos piacon is.
Természetesen ez az esemény az egész világra hatással lesz, és így minden pénzügyi eszközre is, nem csak a Gold piacára. Mert azt már megtanultuk, ha minden igaz, hogy más az amit a választások előtt kommunikálnak, és más a tényleges valóság. Itt értem azt, hogy talán elképzelni sem lehet, hogy milyen valóságos politikai, gazdasági döntések fognak születni a választások után. Na de vissza a aranybányászok heti teljesítményéhez.
A grafikon remekül mutatja, hogy némileg beragadt az aranybányászok árfolyamának alakulása, természetesen ebben erőteljes szerepet játszhat a negatív piaci helyzet ami volt az elmúlt napokban. Amennyiben tudja tartani ezen szinteket a bányászati részvények, akkor még egy 30 dollár környéki kitörési lehetőség is kialakulhat. Ellenben, ha ezen szint letörik, akkor újra 20 dollár alatti szintek is jöhetnek. Mely pontosítva 20-25%-os elmozdulásokat is sejtet!


aranybanyaszati-etf-16-11-07-heti
Share

Szólj hozzá!

Hozzászólás

  Subscribe  
Visszajelzés
Translate »