Kereskedelmi Trump Variálások Megoldása

Megosztás, most...

Kereskedelmi Trump Variálások Megoldása, melybe az amcsi gazdaság is remegni kezdett.
Ez következik a héten: A kínai tárgyalók, köztük Liu He alelnök, csütörtökön érkezik Washingtonba a magas szintű kereskedelmi tárgyalások következő fordulójára.
Az Egyesült Államok legfrissebb adatai azt mutatták, hogy a gazdaság kezdi megérezni a vita okozta fájdalmát, vajon így az Egyesült Államok csapata jobban hajlik majd a békülés irányába? A kereskedők legyen felkészülve a Wall Street-indexének kilengéseire a megjelenő szalagcímek után. forrás-XTB
Az hogy mi lesz ebből, a jó ég tudja, de idő kérdése és menekülni fognak a befektetők az amcsi részvényekből. Ami természetesen némi megugró emelkedés után, egy nagyobb korrekcióba is átcsaphat.
Addig-addig rángatja Trump a piacokat a kommunikációjával, mígnem fordítva is elsülhet. A heti SPY-SPDR S&P 500 Index ETF alap, egy igen intenzív tüskét szúrt le a múlt héten, mely figyelmeztető jellegű is lehet. ….és ez a gyertya (kanóca), akár még résként is funkcionálhat anno, ami eladásokat vetít előre.
Számunkra nincs semmi bizalomgerjesztő effektus az amerikai piacokon, amíg ilyen kamikaze kommunikáció zajlik a kereskedelemben.
Főleg úgy, hogy egyre jobban divergál az árfolyam és az indikátor, mely megerősíti a korrekciót.Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply