Tovább az eszköztárra

Kérdőjelek MelegÁgya Amerika

ETFmustang
Megosztás, most...

Kérdőjelek MelegÁgya Amerika, amit a DIA grafikon is jelez.
A heti DIA-SPDR DJIA Ipari ETF alap, remekül mutatja a kérdőjelek helyzetképét. De a hír, így szól: jövő héten mutathatják be az újabb amerikai mentőcsomagot, ami 3.500 milliárd dollárra rúghat.
A töréspont a demokraták és a republikánusok között, hogy Trump mindenképpen szeretne látni benne személyi jövedelemadó csökkentést, míg a demokraták nem.
Ez nem meglepő a jelenlegi népszerűség alapján, hiszen a demokrata elnökjelölt, Biden mintegy 10 százalékponttal veri Trumpot, így a regnáló elnöknek nagy szüksége lenne egy kis népszerűség-növelő intézkedésre.
A heti DIA árfolyamának alkulása technikailag egyenlőre felfele mutat. De azért némi óvatosságra is int, mivel ha elfogy a vételi oldal (emelkedés). Főleg akkor, ha nem tudja betölteni a fenti rést az árfolyam. Akkor a lejjebb hagyott rés lehet a céltartományok szintje. Ami 1 dupla W jelű klasszikus alakzatot is kialakíthat. Természetesen ehhez még jó pár hétnek el kell telnie, de a lehetőség benne van.


Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Izgalmas Európai Lehetőségek Kapujában

Megosztás, most... Izgalmas Európai Lehetőségek Kapujában, azaz euró erősödés. A heti FXE-PowerShares EURUSD ETF alap árfolyama igen szépen alakul. Mivel: a tegnapi egyezséget követően mindenki elismerően nyilatkozik az EU kiállásáról. Egyesek Európai Egyesült Államokról beszélnek, […]
Translation »