Kecsegtető Emelkedési Lehetőség

Megosztás, most...

Kecsegtető Emelkedési LehetőségKecsegtető Emelkedési Lehetőség képét vázolja számunkra az IBB-iShares NASDAQ Biotechnológiai ETF napi grafikonja. Egyszerűen és röviden a dupla alj valamint a nyakvonal (kitörési pont) remek lehetőséget mutat a vételre.
Az IBB ETF alapban 190 dominánsan biotechnológiai cég árfolyamának átlagát méri. Igen érdekes ez az iparág, minden tekintetben és területen. Mivel itt olyan kutatásokat folytatnak, mely javítja és tökéletesíti és javítja a gyógyítást, valamint az ipari és mezőgazdasági termékek, termények tulajdonságát. Na ez az ami igen erőteljesen megosztja az embereket. Na erről ennyit.
A Top 5 cég a következő: Gilead Sciences, Amgen, Celgene, Biogen és a Regeneron. Erős gyanúm van, hogy te is kedves olvasó nagyon sok hírt olvasol ezen cégekkel kapcsolatban, hogy nagyobb gyógyszergyárak igen szívesen vásárolják fel ezen biotechnológiai cégeket vagy összeolvadást indítanák el, a kutatás fejlesztések miatt is. “övek legyen a legjobb és a leghatékonyabb kutatási csapat, csoport”

Na akkor a kecsegtető emelkedési lehetőség az úgy néz ki, hogy a dupla alj az már adott. Továbbá 3 ferde illetve vízszintes ellenállás lehet igen meghatározó az emelkedéssel kapcsolatban.
De a legérdekesebb a ferde ellenállás majd rögtön felette 270 dolláros vízszintes szint. Ezen szinteket áttörve igen kellemes emelkedés alakulhat ki. Ami tovább fokozódhat a 290 dolláros szint felett. Igazán akkor kell felszisszenni ha dupla alj közelébe kerül az árfolyam, azaz 240 dolláros támasz alá kerülne az árfolyam! Az IBB ETF alapot remekül és költséghatékonyan le tudod kereskedni a Colmex Brókercégen keresztül.

ibb-nasdaq biotechnology 2016.03.24. napi


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply