Kapaszkodik az Ipar

Megosztás, most...

xli-usa iparKapaszkodik az Ipar.
Kapaszkodik az Ipar cégeit bemutató XLI-SPDR S&P USA Ipari ETF alap árfolyama. Napi szinten jól láthatód, hogy pár dollár választja el a letörési 55$-os ellenállástól. 
Nagy a valószínűsége, hogy eddig felhúzzák az ETF alap árfolyamát, ami döntő lehet a további napokra vetítve. Mert ha a letörési vonal fölé kapaszkodik az ipar, akkor további emelkedések lehetnek az ETF alapban.
De ha ezen szintről lefordul az árfolyam, akkor erős annak a valószínűsége, hogy újabb csökkenések kezdődnek. Leginkább akkor, ha a ferde zöld támaszt is letöri az árfolyam, de ha ez a ferde támaszt tart, akkor újra emelkedés kezdődhet a kitörés felé.
Azonban egyenlőre technikai oldalról erősebb a vételi oldal az XLI ETF alapban. Ebben az alapban több olyan ismert cég is van, mely magyar fülnek is ismert lehet. A 66 amerikai ipari cég Top 5 vállalata a következő: General Electric, 3M, Boeing, Union Pacific és a Honeywell. Ezen 5 vállalat közel 30%-ban súlyozza az ETF alap teljesítményét és erősen befolyásolja az a tényt, hogy kapaszkodik az ipar. Amennyiben hozzád közelebb állnak az ipari cégek, akkor ezt az ETF alapot neked találták ki. 

XLI.US 2015.08.19. napi


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply