Kapaszkodik az Ipar


xli-usa iparKapaszkodik az Ipar.
Kapaszkodik az Ipar cégeit bemutató XLI-SPDR S&P USA Ipari ETF alap árfolyama. Napi szinten jól láthatód, hogy pár dollár választja el a letörési 55$-os ellenállástól. 
Nagy a valószínűsége, hogy eddig felhúzzák az ETF alap árfolyamát, ami döntő lehet a további napokra vetítve. Mert ha a letörési vonal fölé kapaszkodik az ipar, akkor további emelkedések lehetnek az ETF alapban.
De ha ezen szintről lefordul az árfolyam, akkor erős annak a valószínűsége, hogy újabb csökkenések kezdődnek. Leginkább akkor, ha a ferde zöld támaszt is letöri az árfolyam, de ha ez a ferde támaszt tart, akkor újra emelkedés kezdődhet a kitörés felé.
Azonban egyenlőre technikai oldalról erősebb a vételi oldal az XLI ETF alapban. Ebben az alapban több olyan ismert cég is van, mely magyar fülnek is ismert lehet. A 66 amerikai ipari cég Top 5 vállalata a következő: General Electric, 3M, Boeing, Union Pacific és a Honeywell. Ezen 5 vállalat közel 30%-ban súlyozza az ETF alap teljesítményét és erősen befolyásolja az a tényt, hogy kapaszkodik az ipar. Amennyiben hozzád közelebb állnak az ipari cégek, akkor ezt az ETF alapot neked találták ki. 

XLI.US 2015.08.19. napi

Share

Szólj hozzá!

Legyél te az első hozzászóló!

Hozzászólás

wpDiscuz