Kapaszkodik a Tartós Fogyasztási ETF

Megosztás, most...

Kapaszkodik a Tartós Fogyasztási ETFKapaszkodik a Tartós Fogyasztási ETF.
Kapaszkodik a Tartós Fogyasztási ETF, de igen változékony a piaci helyzet. Az XLY-SPDR USA S&P Tartós Fogyasztási ETF alapban 88 céget találsz.
Melyek igen sok iparágból tevődnek össze. Gondolok itt a médiára, online rendelésekre, hotelekre, éttermekre, autógyárakra, üzletláncokra és még sorolhatnám… Tehát egy igen változatos és fontos szektorról van itt szó. Jól láthatód, hogy a heti grafikonon, azért némiképp kapaszkodik a tartós fogyasztási ETF árfolyamának alakulása.
Igazán a piaci hangulat igen szeszélyes, egyik pillanatban erőteljes vételek, majd pont az ellenkezője. Tehát igen nehéz ilyen piaci környezetben bármit is írni, de technikai oldalról inkább felfele mutatnak a jelzések.
Értem ez alatt, hogy 75 dollár felett további vételek alakulhatnak ki a feljebb elhelyezkedő résig biztosan, főleg úgy hogy a 35-ös bollinger közepe is ott halad át. Továbbá, mert a rések idő kérdése és betöltésre kerülnek. Na de ha ténylegesen negatívba fordulna a piaci hangulat, akkor kell igazán felszisszenünk, ha 70 dollár alá csökkenne az árfolyam és ezáltal letörné a ferde zöld támaszt.
Ja igen a Top 5 cég több mint 36%-ban súlyozza az ETF alap teljesítményét. Ezen cégek a következők: Amazon.com, Home Depot, Walt Disney, Comcast és a McDonald’s. Bátorság, kitartás, kockázatkezelés és vétel, mivel ez egy heti grafikon. 

XLY.US 2016.02.02. heti


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply