JuróDollár Varázslat

ETFmustang
Megosztás, most...

JuróDollár Varázslat, melyet remekül mutat  a heti FXE-Guggenheim EUR/USD ETF alap. Így óvatosan erősödik a dollár az euróval szemben, miközben a befektetők Janet Yellen szerdán kezdődő kongresszusi meghallgatását várják.
Yellen az utóbbi időben rendre megerősítette, hogy az infláció elmúlt hónapokban tapasztalt lassulása csupán átmeneti lehet, és középtávon az egyensúlyi ráta alatt levő munkanélküliség ismét az infláció felpörgéséhez vezethet.
Ezt erősítheti meg ismét a Kongresszus előtt, ami alapján tovább folytatódhat a jegybankárok többsége által kommunikált kamatemelési ciklus, ez pedig a dollár malmára hajtaná a vizet. forrás-erste Na szóval igen intenzíven kitartunk a rés betöltésének lehetőségének beteljesülésének lehetősége mellett.
Ami annyit jelent, hogy egy igen drasztikus USA dollár erősödés kezd kibontakozni. Természetesen biztonsági stopot be lehet állítani a 114 dolláros szint környékén. Összességében mi USA Dollár erősödését várjuk!Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Acélos Bejelentés Amerikából

Megosztás, most... Acélos Bejelentés Amerikából, mely igazából az amerikai cégeknek kedvez, ellenben azon acélipari cégek melyek az USA-ba exportálnak nehéz helybe kerülhetnek. Így nagyot emelkedtek az amerikai acélgyártók részvényei a tegnapi nap folyamán, azt követően, […]

Translation »