Játék az Élet

Megosztás, most...

Játék az Élet

 

Játék az ÉletJáték az Élet a szerencsejáték ETF alapban is. A BJK -Market Vectors 45 globális szerencsejátékkal kapcsolatos vállalat súlyozott átlagát méri. Játék az Élet szokták volt mondani, azaz vedd könnyedén, mivel az fog történni amit igaznak és valósnak hiszel.
A globális szerencsejáték alapban dominánsan USA 39,8%, Kína 18,7% és Malajzia 11,6% játékokkal kapcsolatos vállalatai vannak túlsúlyban. A legerősebb európai jelenlét Angliának 6,1% köszönhető. A jelentősebb Top 5 vállalat a következő: LVS -Las Vegas Sands 8,03%, MPEL -Merco Crown 7,64%, 27-HK Galaxy 6,76%, 1928-HK Sands China 6,25% és a WYNN -Wynn Resorts 5,89%. Amennyiben nehezebb az élet, könnyebben adjuk a fejünk a remény érdekében, hogy szerencsét próbáljunk. De a cégek bevételének alakulásában erős szerepet játszik az adott térség, ország adózási törvényei, ami a szerencsejáték iparágra vonatkoznak.
Heti grafikonon jól látható, hogy egyenlőre 55 $ a teteje az ETF alapnak. innen fordult le már két alkalommal, és a mostanság a 35-ös kék csatornával és a 49 $-os támasszal játszadozik. A 49 $-os támasz erősen meghatározó szerepet tölthet be a jövőben és itt dőlhet el, hogy mennyire lesz játék az élet az BJK ETF alapban.  Fontosabb szinteket a vízszintes és a ferde vonalak mutatják.

 

BJK -market Vectors Gaming ETF Weekly, Heti

 


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply