Izmozhat az USA Dollár

ETFmustang
Megosztás, most...

izmozhat az usa dollárIzmozhat az USA Dollár.
Izmozhat az USA Dollár Index. A heti UUP-PowerShares DB USD Bika Index nagyon jól mutatja technikailag, hogy izmozhat az USD dollár az elkövetkező hetekben.
Személy szerint nagyon kedvelem ezt az indexet, mert egy nagyon jó indikátornak bizonyult a devizakereskedés során. Mivel 6 dollárpár %-os súlyozásából tevődik össze eme ETF alap teljesítménye.
Ez pontosan azt jelenti, hogy EUR 57,6%, JPY 13,6%, GBP 11,9%, CAD 9,1%, SEK 4,2% és a svájci frank usd kereszt dollár vétel 3,6%-ban van jelen. Tehát oké, hogy euródollár usd vétellel túlsúlyos ez az index, de hát ez a legforgalmasabb devizapár a bankközi devizapiacon. Ha akkor ezzel rendben is lennénk.
A heti grafikon azt sugallja, hogy izmozik az usd dollár. Természetesen a legutolsó gyertya azért még megerősítésre vár, mert innen még azért begyengülhet az usd. De ha dollár vételek alakulnak ki a hét első felében az indexben, akkor lehet arra ismét számítanod, hogy a dollár keresztek esetében erősebb usd vételek alakulhatnak ki. Ezt igazán te döntheted el, hogy számodra melyik usd kereszt a szimpatikusabb. Akkor lehet nagyobb reccsenés a devizapiacon, ha a ferde piros ellenállást is át tudja törni az UUP ETF alap.
Amennyiben ez így alakul, azt igen erősen meg fogja érezni a forintunk és természetesen a nyersanyagok és a termények árfolyama is. Egyszerűen nincs közelebbi támpont, mert elég ellentmondásos a teljes tőzsdei piac. 

uup-powershares usd bika index 2015.09.20. heti


Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Aranybányászati Gyengeség

Megosztás, most...Aranybányászati Gyengeség.Aranybányászati Gyengeség továbbra is fennáll. Talán nem is csoda nagyon sokat vesztett a népszerűségéből a gold. Valamint igen erősen csökkent a kereslet az arany iránt, gondolok itt elsősorban Indiára. Illetve az is szerepet […]

Translation »