Izgalmas Pénzügyi Jelentések

Megosztás, most...

Izgalmas Pénzügyi JelentésekIzgalmas Pénzügyi Jelentések érkeznek az USA piacról. Ami igen érzékenyen érintheti az XLF-SPDR S&P USA Pénzügyi ETF alap árfolyamának alakulását. Mivel a napokban több erőteljes amerikai pénzügyi cég teszi közzé a jelentését.
Így a Top 5 banki cég közül a JPMorgan 13-án, Bank of America és a Wells Fargo 14-én, 15-én pedig a Citigroup. Majd következnek a többiek kicsit később, de még ebben a hónapban. Azért is lehet igen izgalmas, mert ezen cégek közel 30%-ban súlyozzák az ETF alap és a kisebb banki cégek árfolyamának alakulását. Ami mg érdekes lehet, hogy 33%-ban banki, 20%-ban ingatlanos és 17%-ban biztosítási cégek dominálnak a 92 pénzügyi cég között.
Na, akkor nézzük is meg, hogy mit mesél az XLF heti grafikonja az elkövetkező időszakokra. Egy igen masszív ellenállást épített ki a pénzügyi ETF alap 22,7 dolláros árfolyamnál. Ezt át kell törni ahhoz, hogy további emelkedések alakuljanak ki a  ferde piros ellenállásig, valamint a rés betöltéséhez. Ezért is igen fontos, hogy hogyan jelentenek a meghatározó amcsi pénzügyi cégek a napokban.
Mert azért némi túlvett állapotot is fel lehet fedezni, na de figyelem és kitörést megkockáztatva vétel. Ezt remekül és költséghatékonyan le tudod kereskedni a Colmex brókercégen keresztül. 

xlf-spdr usa financial 2016.04.12. heti


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply