Tovább az eszköztárra

Izgalmas Európai Lehetőségek Kapujában

ETFmustang
Megosztás, most...

Izgalmas Európai Lehetőségek Kapujában, azaz euró erősödés.
A heti FXE-PowerShares EURUSD ETF alap árfolyama igen szépen alakul. Mivel: a tegnapi egyezséget követően mindenki elismerően nyilatkozik az EU kiállásáról. Egyesek Európai Egyesült Államokról beszélnek, de az 1.800 milliárd eurós csomag, amelyet közös kötvénykibocsátásból finanszíroznak, mindenképpen egy nagy lépés az EU történetében.
Olyan nagy, és olyan nagy hatást látnak bele, hogy erőteljes pénzáramlást vizionálnák az EU felé az USA-ból; ez pedig várhatóan további euró erősödést hoz a dollárral szemben.forrás-erste
A heti FXE szépen meglódult felfele, ami egyenlőre juró vételeket jelez. Na de, kicsit vegyünk vissza, mert idő kérdése, és lefordulhat az árfolyam. Mert azért nem túl egyértelmű a helyzet, és a színfalak mögött a jó ég tudja, hogy mi zajlik.
De azért, az is benne van, hogy némileg gyengíteni kell az USA dollárt. Azért gondold át, hogy miről is szólhat a történet. Azonban, ha ténylegesen valóságosak az EU-s irányzatok, akkor további euró vételek alakulhatnak ki!


Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Visszatérő Spanyol Szigorítások

Megosztás, most... Visszatérő Spanyol Szigorítások, a covid miatt. A heti EWP-iShares MSCI Spanyol ETF alap meg is torpant. A spanyol bejelentés lényege: közel ezer új koronavírusos megbetegedést jelentett Spanyolország egészségügyi minisztériuma csütörtökön és pénteken is […]
Translation »