Tovább az eszköztárra

Ipari Szürkület

ETFmustang
Megosztás, most...

ipari szürkület Ipari Szürkület.
Ipari Szürkület, kezd kibontakozni az amerikai ipari vállalatok XLI-SPDR USA S&P Ipar ETF alapjában is. Ez nagyon jól mutatja számodra a napi grafikon, hogy igen meghatározó és döntő szinthez csökkent pénteken az árfolyam.
Ebben az ETF alapban az USA meghatározó ipari cégei szerepelnek, ezeken belül is a Top 5 a következő: General Electric, 3M, United Technologies, Boeing és az Union Pacific többek között. Ha technikai oldalról nézzük a grafikont, akkor igazi ipari szürkület alakulhat ki az ETF alapban.
Mivel a ferde zöld támasz letörésével, igen csúnya csökkenés indulhat el az ipari cégek között is. De azért igen is meg kell várni azt, hogy az 55,6 $-os meghatározó támasznál hogy fog viselkedni az árfolyam. Az ipari szürkület ránthatja magával a többi szektort és ezáltal a világ többi indexét is. Tehát az elkövetkező napok meghatározóak lehetnek a tőzsdéken.


XLI-SPDR S&P Ipar ETF 2015.05.31.

Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Nagyon Beteg a Világ

Megosztás, most... Nagyon Beteg a Világ.Nagyon Beteg a Világ, mivel iszonyatosan erősek az egészségügyi részvények. Ezt nagyon jól példázza, hogyha ránézzél az IXJ-iShares Globális Egészségügyi ETF alap napi grafikonjára. Dominánsan amerikai, svájci és angol egészségügyi […]
Translation »