Ipar Déli Irányban

Megosztás, most...

Ipar Déli Irányban tart, grafikon szerint tökéletesen.
A havi XLI-SPDR S&P USA Ipari ETF alap igen egyértelműen mutatja, hogy itt a teteje az indexnek. Hiába a javított, avagy korrekciózott ipari jelentés.
Ami így néz ki: Kedvező ipari adatok érkeztek márciusra azt USA-ból, miután az előzetes számok szerint 1,3%-kal nőtt hó/hó alapon a védelmi és repülőgép-rendelésektől tisztított ipari rendelésállomány Amerikában. Ezt az adatot használjak a GDP számításához is. A várt érték 0,2%-os bővülés volt, míg az előző havi 0,1%-os visszaesést 0,2%-os bővülésre felfelé korrigálták.forrás-erste
Arra lettünk figyelmesek, hogy túl sok a korrigálás, ami felettébb gyanút keltő tényező. Na de, úgy néz ki, hogy ilyen világban élünk manapság…miért, mert az ipari cégek negatív jelentéseket közölnek. Szó mi szó, ha jól megnézed a havi XLI ETF alap árfolyamának alkulását így hó vége felé, akkor jól látható a déli irány.
Továbbra is azt tudjuk hangsúlyozni, hogy a hírektől meg az adatoktól igen erősen hátrébb kell lépni, mert bevisznek az erőbe.
A havi grafikon már lefordult és az indikátor is lassan eladásba fordul. Főleg úgy, hogy a havi grafikon elért egy ellenállást, mely 90%-ban némi visszarendeződést hoz az adott piacra. Így egyre jobban felértékelődik a hosszabb távú grafikonok hangsúlya, mert az a valós piaci megítélést mutatja.Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply