Ingatlanbiznisz

Megosztás, most...

icf-ingatlanbizniszIngatlanbiznisz.
Ingatlanbiznisz állapota a napi grafikon is szépen mutatja. Ez az ICF ETF alap az amerikai ingatlanbiznisz legnagyobb szereplőinek az indexe.
Itt a top 5 cég, a 30-ból: Simon Property, Public Storage, Equity Residential, Health Care REIT és a Ventas. Ezen cégek illetve ingatlanbefektetési, beruházási alapjai azért olyan fényes képet nem mutatnak a gazdasági helyzettel kapcsolatban.
De az amit a napi grafikon mutat számomra biztató, mivel ez az ékelődő alakzat 80-90%-os megbízhatósággal sugallja az esetleges emelkedés előszelét. Na de vissza kicsiny kis hazánkba.
Ön/Te a lakóhelyeden hogyan látod az ingatlanokkal kapcsolatos helyzetet?
Kapják-marják és vastagon fizetnek az ingatlanokért, vagy folyamatosan azt lehet látni, hogy újra beindultak a nem kormányzati építkezések. Holott ha a kormányzati beruházások, építkezések igazságosan vannak leosztva, akkor igen is valahol gazdaságélénkítő hatásúnak kell lenni, mivel termelés nélküli foglalkoztatottságot jelentene. Azaz valahol pénzt juttatnak vissza a fogyasztókhoz!
Na de ennyi, Magyarország az Magyarország itt nálunk minden másképp működik, még az ingatlanbiznisz is! Na de itt ez az ICF ETF alap, ami az USA ingatlanbiznisz helyzetét mutatja meg számunkra árfolyamok tekintetében és az árfolyamok valahol a bevételi oldal megközelítő tükre, némi kilengésekkel.
Kostolany effektus, a kutya és a gazdája eset, sétáltatás közben! Összességében, számomra azt sugallja az ICF ingatlanbiznisz ETF alap, hogy nagyon közel van egy esetleges kitörési lehetőség. A vízszintes vonalak szépen mutatják a fontosabb szinteket, melyek gyorsíthatnak vagy lassíthatnak ezen a helyzetképen.


icf-ishares cohen and steers REIT 2015.06.14. Napi


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply